DESPRE noi

Echipa centrului Smart Kineto &Logo este specializata in programe complexe de terapie, urmarind recuperarea deficientelor fizice, lingvistice si senzoriale pentru copiii, acordand consiliere parintiilor. Am cautat intotdeauna o continua dezvoltare profesionala si gasirea de metode noi de tratament pentru recuperare, astfel venind in ajutorul pacientilor, atat cu informatii cat si cu terapii noi.

filoti raluca

Fizioterapeut, absolventa a facultatii si masterului de specialitate - Kinetoterapie si motricitate speciala - ''Kinetoterapia afectiunilor aparatului locomotor'', cu o experienta de peste 6 ani in domeniul recuperarii medicale, in lucrul cu copiii dar si cu adultii.

olga nasalciuc

Fizioterapeut, absolventa a facultății de kinetoterapie, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala in cadrul Universitatii Nationale de Educatie fizica si sport din Bucuresti.

sumanaru roxana 

Fizioterapeut licentiat, master in cadrul Universitatii "Vasile Alecsandri" din Bacău, Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii, specializarea: ''Kinetoterapie în educarea şi reeducarea funcţională''

stefana aura

Psihoterapeut cognitiv comportamental si logoped, licentiata in anul 2000, cu atestat de libera practica, treapta autonom.

bunescu oana

Psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut cu formare in psihoterapia experientiala.