DESPRE NOI

Echipa centrului Smart Kineto &Logo este specializata in programe complexe de terapie, urmarind recuperarea deficientelor fizice, lingvistice si senzoriale pentru copiii, acordand consiliere parintiilor. Am cautat intotdeauna o continua dezvoltare profesionala si gasirea de metode noi de tratament pentru recuperare, astfel venind in ajutorul pacientilor, atat cu informatii cat si cu terapii noi.

Filoti Raluca

Fizioterapeut, absolventa a facultatii si masterului de specialitate - Kinetoterapie si motricitate speciala - ''Kinetoterapia afectiunilor aparatului locomotor'', cu o experienta de peste 6 ani in domeniul recuperarii medicale, in lucrul cu copiii dar si cu adultii.

Nasalciuc Olga

Fizioterapeut, absolventa a facultății de kinetoterapie, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala in cadrul Universitatii Nationale de Educatie fizica si sport din Bucuresti.

Patache Andreea

"Mă numesc Patache Andreea. Sunt absolventă a Facultății de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S București.
Sunt o persoană muncitoare și atentă la detalii, dorindu-mi constant o evoluție profesională. Pun nevoile pacientului pe primul plan și analizez constant noi metode de a-l ajuta. De asemenea consider că sunt o persoană empatică și calmă - calități de bază în relația pacient-kinetoterapeut." .

Barbu Catalin

Barbu Cătălin- kinetoterapeut licenciat cu experienta de peste 5 ani in domeniul recuperarii medicale.

"Ma numesc Catalin, sunt un om dinamic si atent la detalii. Modus operandi-ul meu consta in abordarea holistica si profilactica, prin adresarea deficitelor posturale ce se manifesta prin miscari ineficiente ce definesc patologiile sistemului mio-artro-kinetic. Considerand ca fiecare pacient este diferit, manifestand diferit acelasi diagnostic; programul terapeutic fiind croit individual. Sunt alaturi de tine pas cu pas, parcurgand impreuna drumul dinspre patologie catre fiziologie. Ma implic prin realizarea miscarilor explicative si ofer indicatii pe toata durata sedintei noastre"

Stefana Aura

Psihoterapeut cognitiv comportamental si logoped, licentiata in anul 2000, cu atestat de libera practica, treapta autonom.

Bunescu Oana

Psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut cu formare in psihoterapia experientiala.  

Craciun Andreea

Psiholog clinician, psihoterapeut de orientare cognitiv- comportamentala, terapeut ABA, aboslventa a facultatatii de psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, anul 2014

Petrone Elena

Petrone Elena-Iulia, psiholog atestat de către Colegiul Psihologilor din România în Psihologie Clinică şi Psihoterapie experienţială şi a unificării centrată pe adult-copil-cuplu- familie.
Scurta descriere:
Psiholog licenţiat al Universităţii Bucureşti, cu specializarea Psihologie, cu master în Evaluarea, consilierea şi psihoterapia copilului, cuplului şi a familiei, cu formare în Psihoterapie experienţială şi a
unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie.
Redactor articole de specialitate pentru: Revista Monitorul Psihologiei, Studentnews.info
Absolventă de liceu pedagogic, cu specializarea învăţător-educatoare, cu experienţă didactică şi pegagogică de peste 6 ani, în lucrul cu copiii între 2 ani- 11 ani, dar şi cu experinţă în lucrul cu tinerii, adulţii în curs de devenire (experienţă de Psiholog la Universitatea Politehnica din Bucureşti).
.

Popescu Diana

Popescu Diana-Cristina, psiholog clinician atestat de către Colegiul Psihologilor din Romania.
Psiholog licenţiat al Universităţii Bucuresti, cu master în Psihologie Clinica-Evaluare si Interventie Terapeutică, inscris in registrul furnizorilor de servicii psihologice privind desfășurarea activității profesionale de intervenție psihologică pentru persoanele diagnosticate cu tulburări din spectrul autist.
Cu o experientă de peste 5 ani in domeniul psihologiei.
Experiență în lucrul cu copii si adolescenti cu tulburări din spectrul autist, dizabilitate intelectuală, sindrom Down, ADHD, tulburarii are vorbirii, tulburari de comportament, grupuri de dezvoltare personala.
Numeroase stagii de formare si practica de specialitate in cadrul instituțiilor medicale si de specilialitate: Sp.Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, Sp. Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos", DGASP.
Participarea la cursuri de formare continua si conferinte de specialitate - Evaluare si interventie la copiii si adultii cu autism-Institutul De Promovare A Psihologiei Experimentate, „Terapia comportamentală aplicata la copiii cu tulburare de spectru autist”, Conferința Nationala de Psihologie Experimentala Aplicata Bucuresti, Conferința internațională ABA, editia a VII-a, Bucuresti etc