Termeni și condiții

Dragi părinți,

vă mulțumim că ați ales Clinica Smart Kineto & Logo, situată în sectorul 2, pentru a a avea grijă de copiii dumneavoastră. Și pentru ca întâlnirile cu specialiștii noștri să decurgă cât mai plăcut și eficient, vă prezentăm o serie de recomandări pe care să le urmați pe durata colaborării dumneavoastră cu clinica noastră:

  • la ședința de evaluare vă rugăm să aduceți cu dumneavoastră toate documentele pe care s-a bazat diagnosticul;
  • deoarece ședințele de kinetoterapie implică multă mișcare, vă rugăm să pregătiți haine cât mai confortabile și lejere. De asemenea, este utilă și recomandată încălțămintea de interior de schimb;
  • pentru ca cel mic să se simtă bine în timpul ședințelor de kinetoterapie, vă recomandăm să îi dați ultima gustare cu cel puțin o jumătate de oră înainte de întâlnirea stabilită;
  • copilul va intra la ședințele de kinetoterapie/logopedie/psihologie însoțit de cel mult o persoană (părinte/tutore);
  • pentru că respectăm intimitatea copiilor dumneavoastră și a specialiștilor noștri, vă rugăm să nu filmați/fotografiați în timpul ședințelor.

Ședințe de kinetoterapie/logopedie/psihologie pot avea durata de 30 de minute, de 50 de minute și de 60 de minute. Acestea încep la ora stabilită prin programare. Întârzierea determină diminuarea ședinței. Reprogramarea/anularea unei ședințe se face cu cel puțin 24 de ore înainte, la numărul de telefon al clinicii.

În cazul abonamentelor, plata se poate face în două rate, prima rată fiind achitată la prima ședință, iar cea de-a doua rată la jumătatea abonamentului. Valabilitatea abonamentului este de 5 săptămâni, de la efectuarea primei ședințe.

Vă mulțumim!