Psihologie și psihoterapie adolescenți/ copii

De ce psihologie?

Psihologia te ajută, în primul rând, să te cunoști mai bine. Să știi de ce simți ceea ce simți, de ce reacționezi cum reacționezi, cum și când să reacționezi, să lucrezi la propria ta persoană. În al doilea rând îți oferă capacitatea de a te descurca în orice situație și oportunitatea de a dialoga cu celelalte persoane într-un mod mult mai autentic și mai sănătos.

Terapie pentru tineri

Evaluarea psihologică se adresează tinerilor și familiilor acestora, adolescenților și copiilor care au probleme comportamentale, emoționale sau își doresc să se dezvolte personal. Accentul este pus pe clarificarea zonelor cu probleme, identificarea resurselor și abilităților existente, dezvoltarea unor obiective realiste și pe furnizarea unei scheme de tratament personalizată.

Clinica noastră din București, sector 2, vă oferă următoarele servicii:

  • evaluare psihologică a tinerilor
  • psihologie individuală
  • psihoterapie individuală
  • consiliere parentală
  • consiliere școlară
  • consiliere vocațională
  • terapie ocupațională
  • terapie prin stimulare cognitivă
logopedie pediatrica

Psihologi specialiști

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru a evalua atât intensitatea, cât și natura problemelor dumneavoastră psihologice. Veți primi explicații clare și complete despre cum să vă gestionați cât mai bine problema cu care vă confruntați.
Cu o bogată experiență practică și teoretică, au competențe profesionale în psihopatologie, psihologopedie, diagnostic și evaluare clinică, psihodiagnostic, evaluare și intervenție în tulburări ale limbajului.

Psiholog specialist în cadrul clinicii noastre, are competențe profesionale în psihopatologie, psihologopedie, psihanaliză, diagnostic și evaluare clinică, diagnostic, evaluare și intervenție în tulburări ale limbajului.

Psiholog clinician specialist și logoped în cadrul Spitalului de Urgență pentru copii ”M.S Curie București” din martie 2003 până la finele anului 2017, Ozana Ilie a oferit suport micilor pacienți și aparținătorilor lor din secțiile de oncologie pediatrică...