psiholog logoped Bucuresti Ozana Ilie

Ozana Ilie

Psiholog& logoped

Din București

Psiholog clinician specialist și logoped în cadrul Spitalului de Urgență pentru copii ”M.S Curie” din martie 2003 până la finele anului 2017, Ozana Ilie a oferit suport micilor pacienți și aparținătorilor lor din secțiile de oncologie pediatrică și ortopedie, realizând evaluări periodice precum și consiliere pre și postoperatorie, stimularea copiilor prin activități educative, rezolvarea tulburarilor de limbaj.
Psiholog clinician în cadrul unei clinici private timp de 3 ani, Ozana Ilie a evaluat și consiliat copii și adolescenți cu diverse simptomatologii: tantrum, anxietate, depresie, atacuri de panică, opozitionism, tulburări de limbaj, dislexie și balbism.

Absolventă unui master în psihologie clinică la Universitatea Hyperion din București, Ozana Ilie a participat la numeroase cursuri de specializare și se concentrează pe perfecționare continuă, ea deținând acreditări multiple pe domenii precum terapie prin joc, modalități de abordare a traumei și pierderii, exprimarea furiei și managementul violenței, tehnici de lucru prin arte combinate și îngrijirea paliativă la copii.

``Copilul înțeles va deveni adultul responsabil”

În cadrul Clinicii Smart Kineto&Logo, Ozana Ilie oferă suport copiilor/adolescenților prin consiliere psihologică, logopedie și terapie prin artă (modelaj, muzică, desen).

“Îmi place să lucrez cu copii și adolescenți, să ne bucurăm împreună de reușitele avute, să ne jucăm, să ne cunoaștem și să comunicăm, cu alte cuvinte să devenim prieteni. Motto-ul meu este: Copilul înțeles, stimulat și încurajat va deveni adultul responsabil și sigur pe sine, de mai târziu!” – precizează psihoterapeuta Ozana Ilie.

Contactați-ne