Kinetoterapie pediatrică și adulți

Kinetoterapia face parte din procesul complex de recuperare medicală și este o disciplină științifică medicală care studiază și aplică mecanisme neuromusculare și articulare care asigură organismului uman mișcările normale. În același timp, elaborează principiile de structurare a unor programe cu caracter terapeutic, recuperator și de prevenție.

Obiectivul kinetoterapiei este dezvoltarea și menținerea unor indici morfologici și funcționali normali, iar elementul de bază al ei este exercițiul fizic.

Ce afecțiuni tratează kinetoterapia?

Clinica Smart Kineto& Logo din București, sector 2, oferă servicii de recuperare medicală prin kinetoterapie pentru ameliorarea sau tratarea următoarelor afecțiuni:

– deformări ale coloanei vertebrale: cifoză toracală, cifoză lombară; lordoză lombară sau toracală; scolioze
– deviații ale genunchilor: genu varum și valgum
– recuperare post infarct miocardic; hipo și hipertensiune arterială
– recuperare post accident vascular cerebral și afecțiuni venoase
– recuperare post fracturi: fractura de pumn, fractura de glezna, fractura de col femural
– hernie de disc, ante și postoperator
– rupturi de ligamente sau rupturi musculare
hipotonie musculară
– traumatisme ale nervilor și miopatii
– entorse și luxații
platfus – piciorul plat
– afecțiuni reumatismale și artroze: coxartroză, gonartroză
– artrite, tendinite, bursite; discopatii
– obezitate și diabet zaharat
– tulburări de coordonare sau de echilibru, reeducare a posturii
– îmbunătățirea rezistenței la efort și a calității musculare
– migrene.

Cine poate beneficia de kinetoterapie?

Kinetoterapia se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând de la bebeluși, copii, adolescenți, adulți și până la persoane vârstnice.
De asemenea, kinetoterapia propune programe pentru femei însărcinate, programe care pot fi continuate și după sarcină, și sportivilor – amatori sau de performanță – în funcție de sportul practicat și obiectivele urmărite.
Kinetoterapia poate fi o excelentă opțiune profilactică și poate fi practicată de toți cei care doresc îmbunătățirea stării generale a corpului.

Bazați-vă pe specialistele noastre kinetoterapeute: Gabriela Nedel, Valentina Ioniță și Cristina Georgiana Teodorescu, absolvente ale unor instituții de prestigiu – Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” și Academia Națională de Educație Fizică și Sport -, cu o bogată experiență în domeniu, dornice să vină în ajutorul fiecărui pacient, în centrul medical privat Smart Kineto& Logo, aflat în sectorul 2 din București.

kinetoterapie pediatrica Bucuresti

Echipa de kinetoterapeute

O echipă tânără, dinamică și receptivă, formată din specialiști cu o bogată experiență în domeniu, absolvente ale unor instituții de prestigiu - Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” și Academia Națională de Educație Fizică și Sport -, dornică să vină în ajutorul fiecărui pacient. Programele propuse sunt personalizate și țin cont de constituția pacientului, vârsta, afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție a bolii și existența altor afecțiuni.
Calitatea muncii prestate şi amabilitatea kinetoterapeutelor sunt aspectele cele mai apreciate de către pacienţii clinicii noastre din București, sector 2.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, licențiată în Fiziokinetoterapie.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, specializarea Balneofiziokinetoterapie, s-a alăturat echipei noastre încă de la început. 'Copiii ne dau lecții de viață în fiecare zi'

Specialist în kinetoterapie cu mai mult de 18 de ani de experiență în afecțiunile pediatrice. Absolventă a Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București