kinetoterapeut Gabriela Nedel

Gabriela Nedel

Kinetoterapeut

Din București

Gabriela Nedel este specialist în kinetoterapie cu mai mult de 18 de ani de experiență în afecțiunile pediatrice. Absolventă a Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, specializarea Kinetoterapie, Gabriela Nedel a lucrat împreună cu copiii cu probleme psiho-neuro-motorii în cadrul D.G.A.S.P.C București, dar și a unor cunoscute clinici particulare din București. Chiar dacă programul ei a fost întotdeauna foarte încărcat, Gabriela Nedel a găsit resurse suficiente pentru a se implica și în diverse activități de voluntariat, precum a fost cea a Fundației Motivation România.

Motivată de pasiunea pentru ceea ce face, dar și de dragostea pe care o are pentru copii, kinoterapeuta Gabriela Nedel s-a alăturat echipei Smart Kineto&Logo în 2018.

``Pot oferi zilnic copiilor șansa la o viață independentă”

„Satisfacția mea cea mai mare este aceea de a putea oferi zilnic șansa la o viață independentă copiilor cu care lucrez. Să-și țină capul, să se rostogolească, să stea în șezut, să meargă sau să alerge – sunt bucurii pe care le trăim împreună cu părinții micuților noștri pacienți, bucurii care oferă cea mai mare recompensă sufletească și profesională”, Gabriela Nedel.

De curând ne-a mărturisit faptul că cea mai mare dorință a ei este de a lucra în echipa terapeut-copil-părinte, aceasta fiind, în opinia ei, rețeta unei recuperări eficiente și rapide.

Contactați-ne