kinetoterapeut Cristina Georgiana Teodorescu Bucuresti

Cristina Georgiana Teodorescu

Kinetoterapeut

Din București

Ne bucurăm să o avem în echipa noastră de kinetoterapeute și pe Cristina Georgiana Teodorescu, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, licențiată în Fiziokinetoterapie.
Cristina Teodorescu a urmat programe de formare continuă în kinetologie profilactică, recuperare în pediatrie, neurologie, neurochirurgie, ortopedie, traumatologie, terapie ocupațională, terapie miofascială, biomecanică și benzi dinamice.

``Satisfacția apare în zâmbetul copilului”

”Am ales această meserie deoarece îmi plac provocările. Patologia este aceeași, dar manifestarea clinică este diferită de la pacient la pacient. Să lucrezi cu oamenii, în special cu cei mici, este o adevărată provocare. Trebuie să le urmărești grimasele și să îți dai seama când încearcă să te păcălească, trebuie să fii inventiv pentru că altfel se plictisesc, trebuie să fii autoritar și în același timp blând cu ei. Cea mai mare satisfacție o primești în momentul în care vezi fericirea în ochii părinților la cele mai mici semne ale evoluției. În același timp, satisfacția apare și la zâmbetul copilului, zâmbet care este inocent și, în egală măsură, sincer”, ne-a declarat kinoterapeuta Cristina Georgiana Teodorescu.

Contactați-ne