Clinica de kinetoterapie, masaj, logopedie și psihologie

Clinica Smart Kineto&Logo este un centru medical privat din București, sector 2, specializat în servicii medicale de recuperare și tratament – kinetoterapie, masaj, logopedie pediatrică și psihologie – cu programe special concepute atât pentru copii, cât și pentru adulți și femei gravide.

Pentru obținerea unor rezultate notabile, desfășurăm programe integrate și complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistică și senzorială a bebelușilor, copiilor și adolescenților.

În spațiul vesel aranjat al clinicii situate în sectorul 2, înconjurați de jucării și aflați sub permanenta supraveghere a terapeuților noștri, copiii se împrietenesc și se joacă împreună, interacțiune care facilitează evoluția favorabilă a terapiei individuale.

Vă așteptăm în cabinet de luni până vineri, de la 9 dimineața la 8 seara. Adresa noastră este: str. Ing. Vasile Cristescu nr. 6, sector 2, București (lângă Piața Muncii/ Hurmuzachi).
Pentru programări ne puteți contacta apelând numerele de telefon: 0771396018 si 0314212063

contact cabinet kinetoterapie psihologie logopedie bucuresti

 clinica kinetoterapie adulti si copii Bucuresti

Echipa clinicii din Sectorul 2

O echipă formată din specialiști - kinetoterapeuți, logopezi și psihologi - cu o bogată experiență în domeniu vă stă la dispoziție pentru găsirea soluțiilor optime oricăror probleme, îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră și a copiilor dumneavoastră fiind țelul nostru. Serviciile de recuperare medicală oferite de clinica noastră din sectorul 2 sunt de cea mai înaltă calitate și personalizate în funcție de nevoile terapeutice ale clienților.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, licențiată în Fiziokinetoterapie.

Psiholog specialist în cadrul clinicii noastre, are competențe profesionale în psihopatologie, psihologopedie, psihanaliză, diagnostic și evaluare clinică, diagnostic, evaluare și intervenție în tulburări ale limbajului.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, specializarea Balneofiziokinetoterapie, s-a alăturat echipei noastre încă de la început. 'Copiii ne dau lecții de viață în fiecare zi'

Psiholog clinician specialist și logoped în cadrul Spitalului de Urgență pentru copii ”M.S Curie” din martie 2003 până la finele anului 2017, Ozana Ilie a oferit suport micilor pacienți și aparținătorilor lor din secțiile de oncologie pediatrică...

Specialist în kinetoterapie cu mai mult de 18 de ani de experiență în afecțiunile pediatrice. Absolventă a Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport